Vergelijk energieleveranciers

Energieleveranciers vergelijken? Via onze online energievergelijker vergelijk je alle deals van de belangrijkste Nederlandse energieleveranciers.


Energieleveranciers in Nederland

In Nederland zijn er zo rond de 20 energieleveranciers actief. Wel zo makkelijk, als je online energie vergelijkt hoef je hier alles maar 1 keer een paar gegevens in te vullen. Je krijgt meteen te zien welke energieaanbieders de beste energie aanbiedingen aanbieden. En ook de offertes hebben wij al voor jou aangevraagd, zodat je niet zelf alle websites van de energieleveranciers hoeft af te struinen op zoek naar deals en offertes. Een andere leuke bijkomstigheid is dat als je via ons een energiecontract afsluit je soms meer korting krijgt dan bij de energieaanbieder zelf. De taak van een energieleverancier is het verzorgen van de levering van elektriciteit en gas naar woningen, bedrijfspanden en andere plaatsen waar gebruik wordt gemaakt van elektriciteit en gas. De energieleveranciers gebruiken voor het leveren van elektriciteit en gas de transportnetten van de regionale netwerkbeheerders. Als je energie vergelijkt, krijg je een overzicht te zien van alle energieaanbiedingen die aansluiten op jouw wensen, gegevens en behoeften.

Beste energieleveranciers

Wil je de goedkoopste energie? Of ga je liever voor duurzaam? Of wil je de beste service en bereikbaarheid? De energieleveranciers in Nederland hebben ieder hun eigen specialiteit. De ene aanbieder is klein en bedient een specifieke groep met specifieke wensen. Maar de andere aanbieder is groot en bedient een grote groep met standaard producten. De ene energieleverancier is de ander niet en dat zie je terug in waardering en klanttevredenheid. Uit onderzoek van de Consumentenbond blijkt dat veel mensen tevreden zijn met hun energieaanbieder. Het gemiddelde cijfer dat werd gegeven was een 7,4. De beste waardering was voor Greenchoice, met een 8,1 is deze energieleverancier in 2013 de beste aanbieder in Nederland.

Energieleveranciers vergelijken

Door energieleveranciers te vergelijken, krijg je het beste overzicht van energieaanbiedingen van de Nederlandse energieleveranciers. Makkelijk en snel, want je hoeft zelf niet achter alle offertes aan. Het scheelt je veel tijd, die je goed kunt benutten voor andere zaken. Daarnaast regelen wij alles voor je. Heb je alle energieleveranciers met elkaar vergeleken? Alle plussen en minnen bij elkaar opgeteld? Dan weet je welke energieleverancier het beste bij jou past. Geef dit aan ons door en wij doen de rest. Wij vragen het gewenste energiecontract voor jou aan. De nieuwe energieleverancier neemt zo snel mogelijk contact met je op om de deal te bevestigen. En zij regelen dat jouw oude contract wordt opgezegd.