Over ons

Energie-Vergelijken.com is een onafhankelijke vergelijker. U bepaalt 100% zelf welke energieleverancier de beste keuze is. U kunt contracten vergelijken op basis van verschillende criteria, zoals prijs, contractlengte en soort stroom (groen of grijs). Vervolgens kunt u direct het nieuwe energiecontract aanvragen, en neemt Energie-Vergelijken.com de afhandeling volledig voor haar rekening. U kunt dus zorgeloos overstappen of een nieuwe aanvraag plaatsen.

Algemene contactgegevens Energie-Vergelijken.com

Herengracht 440

1017 BZ Amsterdam, Nederland

Telefoonnummer: 020 – 531 76 73

E-mailadres: info@energie-vergelijken.com

Btw-nr Energie-Vergelijken: 8205.72.937.B.01

KvK Energie Vergelijken: 34331885

Consumenten

Heeft u een vraag of opmerking, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 020 – 531 76 73 (bereikbaar van ma. t/m vrij 09:00 – 18:00) of een bericht sturen naar de klantenservice. Klik hier om een bericht naar onze klantenservice te sturen.

Business Partners / Affiliates

Wilt u samen werken met Energie Vergelijken? Wij zijn altijd op zoek naar interessante business partners en affiliates. Als affiliate kunt u bijvoorbeeld uw website doorlinken naar de Energie Vergelijken website of u kunt onze vergelijkingsengine en overstapservice volledig integreren in uw website met kant en klare tools die u kunt gebruiken. Wij bieden u zeer aantrekkelijke affiliate vergoedingen en de samenwerking verhoogt op eenvoudige wijze uw omzet en winst. Heeft u interesse in een eventuele samenwerking mail dan naar info@energie-vergelijken.com of bel 020 – 531 76 73.

Parkeren

Energie Vergelijken is gevestigd aan een van de mooiste grachten van Amsterdam, de Herengracht 440. Parkeren kan lastig zijn. U kunt bij ons recht voor de deur parkeren, maar deze parkeerplekken zijn vaak bezet. Vandaar dat we u adviseren om gebruik te maken van een van de parkeergarages bij ons in de buurt.

Parkeergarage

Routebeschrijving:

Keizersgracht, ter hoogte van Keizersgracht nr. 485 (3 minuten lopen)

Als u uw auto in de parkeergarage heeft geparkeerd, loopt u naar buiten en slaat u rechts af. Dan slaat u de eerste straat aan uw rechterkant in (Leidsestraat). Sla na 120 meter rechtsaf en loop de Herengracht op. Het kantoor van Energie Vergelijken vindt u aan uw rechterhand (Herengracht 440).